Tandvleesbehandelingen

Een gezonde mond begint met gezond tandvlees. Maar tandvlees is kwetsbaar en kan door achtergebleven plak en tandsteen ontstoken raken. Parodontitis is een chronische aandoening die het tandvlees en het bot rondom een tand of kies aantast. Het doet geen pijn, waardoor veel mensen zich niet realiseren dat ze er last van hebben.

Bloedend tandvlees, slechte adem of zelfs loszittende tanden – het zijn tekenen dat er iets mis is. Het begint met bacteriën die een ontsteking in de tandvleesrand veroorzaken. Deze ontsteking – gingivitis – kan zich uitbreiden naar het kaakbot, waardoor het tandvlees een beetje loskomt van tanden en kiezen. In de ruimte die ontstaat vormt zich weer tandplak en zo komt de ontsteking steeds dieper in de kaak terecht. Als dat het geval is heeft u parodontitis en dat gaat niet vanzelf over. Ons gespecialiseerde team van mondhygiënisten maakt een behandelplan op maat om de ontsteking aan te pakken. Zo wordt uw mond weer gezond.

Maak een afspraak

Schrijf u in

Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam? Bij ons zijn nieuwe patiënten altijd welkom. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier.

Inschrijven

Meer informatie over…

Mondhygiëne

Keizers Mondzorg
Wij werken zoveel mogelijk preventief en daarbij speelt mondhygiëne een grote rol. Onze patiënten zitten om de vier maanden bij…
Lees verder

Kinderen bij de mondhygiënist

Keizers Mondzorg
Ons team heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen. Ze kunnen bij ons al vroeg kennis komen maken met…
Lees verder

Bang voor de mondhygiënist

Keizers Mondzorg
Het is niets om u voor te schamen, maar wel ontzettend vervelend. Als u bang bent voor behandeling bij de…
Lees verder
Menu