Bang voor de mondhygiënist

Bang voor behandeling bij de mondhygiënist

Het is niets om u voor te schamen, maar wel ontzettend vervelend. Als u bang bent voor behandeling bij de mondhygiënist en daardoor minder vaak of helemaal niet gaat, heeft dat op termijn gevolgen voor uw mond. Omdat wij grote voorstanders zijn van preventieve zorg, voorkomen we die problemen juist graag.

Bij Keizers Mondzorg hebben we veel ervaring met angstpatiënten – of dat nu kinderen of volwassenen zijn. We stellen u op uw gemak en bespreken alles stap voor stap, zodat u precies weet wat er gebeurt. U kunt alles met ons bespreken, ook als u bang bent in paniek te raken. En de angst? Die wordt echt minder en kan zelfs helemaal verdwijnen.

Maak een afspraak

Schrijf u in

Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam? Bij ons zijn nieuwe patiënten altijd welkom. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier.

Inschrijven

Mondhygiëne

De rol van een goede mondhygiëne Wij werken zoveel mogelijk preventief en daarbij speelt mondhygiëne een grote rol. Onze patiënten…
Lees verder

Kinderen bij de mondhygiënist

Ervaring met het behandelen van kinderen Ons team heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen. Ze kunnen bij ons…
Lees verder

Tanden bleken

Mooie & witte tanden Mooie, witte tanden – sommige mensen hebben ze van nature, andere niet. Tanden bleken kan op…
Lees verder