Bang voor de mondhygiënist

Het is niets om u voor te schamen, maar wel ontzettend vervelend. Als u bang bent voor behandeling bij de mondhygiënist en daardoor minder vaak of helemaal niet gaat, heeft dat op termijn gevolgen voor uw mond. Omdat wij grote voorstanders zijn van preventieve zorg, voorkomen we die problemen juist graag.

Bij Keizers Mondzorg hebben we veel ervaring met angstpatiënten – of dat nu kinderen of volwassenen zijn. We stellen u op uw gemak en bespreken alles stap voor stap, zodat u precies weet wat er gebeurt. U kunt alles met ons bespreken, ook als u bang bent in paniek te raken. En de angst? Die wordt echt minder en kan zelfs helemaal verdwijnen.

Maak een afspraak

Schrijf u in

Op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam? Bij ons zijn nieuwe patiënten altijd welkom. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier.

Inschrijven

Meer informatie over…

Mondhygiëne

Keizers Mondzorg
Wij werken zoveel mogelijk preventief en daarbij speelt mondhygiëne een grote rol. Onze patiënten zitten om de vier maanden bij…
Lees verder

Kinderen bij de mondhygiënist

Keizers Mondzorg
Ons team heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen. Ze kunnen bij ons al vroeg kennis komen maken met…
Lees verder

Tanden bleken

Keizers Mondzorg
Mooie, witte tanden – sommige mensen hebben ze van nature, andere niet. Tanden bleken kan op verschillende manieren, afhankelijk van…
Lees verder
Menu