• vacature.jpg
☰ Behandelingen
×

 

Vacature

Voor onze vestigingen op de Keizersgracht en in het World Trade Centre (Amsterdam-Zuid), zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerde en enthousiaste:


MONDHYGIËNIST


Werken bij Keizers Mondzorg
Wij zijn per direct op zoek naar een professionele en zelfstandige mondhygiënist die ons team wil komen versterken op woensdag en vrijdag. Je komt te werken op twee unieke locaties: elke vrijdag in onze praktijk aan de Keizersgracht en op woensdag om de week in de andere praktijk. Keizers Mondzorg is een toonaangevende praktijk met een enorm fijn team en leuke patiënten. Jouw werkdagen zijn afwisselend en interessant!

Onze visie is dat je de tandarts alléén bezoekt als er echt iets aan de hand is. Het gebit wordt preventief onderhouden bij de mondhygiënist en daarom werken wij met de nieuwe QLF techniek. Wij geloven in de kracht van onze visie, waardoor onze team van mondhygiënisten zich kunnen focussen op preventieve behandelingen en parodontale zorg.  Dus als jij je als mondhygiënist ook gelooft dat gezondheid van het parodontium bijdraagt aan de algehele gezondheid van patiënten, dan pas jij perfect in ons team!

Hoogwaardige kwaliteit
Wij verbeteren continu de kwaliteit van de zorg die wij bieden. Dit merk jij als collega doordat wij werken volgens de nieuwste protocollen en technieken. Daarnaast staan hygiëne en veiligheid in de praktijk voorop. En daarmee kunnen we de allerbeste paradontale zorg bieden aan onze patiënten!

Functie-eisen:

  • Werkervaring als mondhygiënist(e)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Service- en kwaliteitsgericht
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Professioneel
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)

 

Ben jij een professionele en zelfstandige mondhygiënist, heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben jij service- en kwaliteitsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sollicitatieformulier