☰ Behandelingen
×

 

Keizers Mondzorg

' De nadruk op het goed onderhouden van uw mond! '
 
 

GESLOTEN VANWEGE CORONAVIRUS

U bent van ons gewend dat uw gezondheid onze hoogste prioriteit heeft. In verband met het Coronavirus hebben wij daarom besloten om de praktijk te sluiten.
Deze regeling blijft tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020. Gedurende deze periode zullen wij telefonisch en per e-mail bereikbaar blijven voor het verplaatsen van afspraken en eventuele vragen.


Met Keizers Mondzorg runt Marie-Anne van Lexmond een praktijk waarbij de nadruk ligt op het goed onderhouden van uw mond, zodat mondproblemen worden voorkomen. Dat is belangrijk, want een gezonde mond is de basis voor een goede algehele gezondheid. Door uw gebit goed schoon te houden, worden tandvleesproblemen en gaatjes voorkomen. Bij deze preventieve methode speelt mondhygiëne een grote rol.

Onze mondhygiënisten zijn gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van tandvleesproblemen, cariës en erosie. Ze leggen uit waar u bij uw gebit op moet letten, hoe u het beste kunt poetsen en waarom flossen en het gebruik van tandenstokers en ragers zo belangrijk is. We adviseren elke vier maanden langs te komen voor een gebitsreiniging. Mocht er iets aan de hand zijn dan zien onze experts dat meteen en wordt u indien nodig doorverwezen naar uw tandarts.

Marie-Anne van Lexmond en haar team helpen u graag aan een stralend wit en gezond gebit.